Pozvánka na seminář Aktuální výzvy I – Migrace

Milí přátelé,Migrace_KRS_web

přijměte pozvání na třídenní cyklus přednášek AKTUÁLNÍ VÝZVY I – MIGRACE, který v rámci projektu Letní škola rozvojové spolupráce pořádá Katedra rozvojových studií Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.

Migrace bezesporu patři k tématům, které hýbou dnešním světem. Cílem semináře je přiblížit účastníkům tento fenomén a podívat se na něj z pohledů různých aktérů. Představen bude  historický kontext migrace i problematika aktuální migrační vlny v Evropě.

Účast přislíbili: Doc. PhDr. Lubor Kysučan, Ph.D. z Katedry klasické filologie Univerzity Palackého v Olomouci, Bc. Kiril Christov ze Správy uprchlických zařízení Ministerstva vnitra, podplukovník Otakar Foltýn z AČR, Lucie Macková, M.A. z Katedry rozvojových studií Univerzity Palackého v Olomouci, a MUDr. Juraj Mesík.

Předběžný program naleznete ZDE.

KDY | KDE

1. – 3. června 2016 | Pevnost poznání, 17. listopadu 7, Olomouc

PRO KOHO

veřejnost, studenti, učitelé a další zájemci

ÚČASTNICKÝ POPLATEK

300 Kč

PŘIHLÁŠENÍ

Pro přihlášení vyplňte do 15. května 2016 tento formulář.

Každý, kdo pošle přihlášku a zaplatí poplatek, bude přijat. Kapacita míst je však omezená. Zájemcům nabízíme ubytování za zvýhodněné ceny na VŠ kolejích. Je možné se účastnit všech 3 dnů nebo pouze vybraných přednášek

Účastníci obdrží certifikát o absolvování semináře.

 

KONTAKTNÍ OSOBA

Mgr. Lenka Voleníková, lenka.volenikova@upol.cz