Jak souvisí má zmrzlina s místními komunitami na Sumatře? Kolik odrůd jablek nebo rajčat se doposud pěstuje? Z jaké dálky mé jídlo pochází? Jak můžeme zmírnit klimatickou změnu bojem proti plýtvání jídlem? A jak můžeme podpořit mladé lidi, aby se z nich stali zodpovědní spotřebitelé?
Glopolis vás s potěšením zve k diskusi nad těmito otázkami během workshopu o zodpovědné spotřebě potravin Jak naše talíře otáčí světem? který se bude konat 6. června 2014 v prostorách Otevřené zahrady Nadace Partnerství, Údolní 33, 602 00 Brno, od 13.00 do 16.30
Workshop je určen zejména zaměstnancům rozvojových a environmentálních NNO a současným i budoucím učitelům se zájmem o téma potravinové bezpečnosti.
Detailní program naleznete v příloze.
Registrujte se prosím zde.
ARPOK, o. p. s.
U Botanické zahrady 828/4
1. patro
779 00 Olomouc
Nenechte si uniknout nic z toho, co děláme, a přihlaste se k odběru novinek. Posíláme je jednou za cca 2 měsíce.
Naším zakladatelem je
Univerzita Palackého v Olomouci.